IJSTAARTEN

al onze ijstaarten worden vers en op maat gemaakt. De taarten hebben een bisquit-bodem en zijn afgewerkt met meringue, slagroom of sorbet.

Aangezien we met zuivere producten werken (geen ijsverzachters) haalt u de taart best 15 à 30 minuten vooraf uit de diepvries of zet ze voor het hoofdgerecht in de koelkast. zo zal u ze gemakkelijker kunnen snijden en komt de smaak beter tot zen recht.

Voor al onze taarten kan u 2 smaken combineren uit ons assortiment dat we op die moment aanbieden (seizoensafhankelijk)

Hoeve-ijs: vanille, chocolade, straciatella, mokka, praliné, speculaas, Rhum-rozijnen, Peperkoek, cubberdon, pistache, amandel, banaan, aardbei, frambozen, passie, appel-kiwi, citroen, smurfenijs,....

Sorbet: citroen, sinaasappel, appel, frambozen, champagne (eindejaarsperiode)

Om ons werk goed te kunnen plannen vragen we de taart 1 week vooraf te bestellen

LET OP! foto's voor een fototaart dienen we 5 werkdagen vooraf in ons bezit te hebben

 

Een ijstaart op maat kost €2,75/persoon

Individuele ijspatékes kosten €3,2/persoon

  • Verjaardagstaarten

    Om nog meer foto's van verjaardagstaarten te zien, kan je een kijkje nemen op onze facebook pagina.

  • Lentefeesten & Communies

    Bekijk de foto's op onze facebookpagina!

  • Paasijsjes